gastro zařízení, konvektomaty, varné bloky, profesionální myčky, mycí stroje, kávovary, chladicí a mrazící zařízení, šokery, kuchyňské roboty, tyčové mixéry, řezačky zeleniny, výrobníky


Špičkový dodavatel
technologie pro gastronomii
Špičkový dodavatel
technologie pro gastronomii
Špičkový dodavatel
technologie pro gastronomii
Špičkový dodavatel
technologie pro gastronomii
Špičkový dodavatel
technologie pro gastronomii
Špičkový dodavatel
technologie pro gastronomii

Nové stroje na zpracování zeleniny

 
S potěšením představujeme několik novinek z našeho výrobního programu:
 
SK 205 -
Škrabka na mrkev, okurky a chřest
 
 
Optimální loupání mrkve, okurek, cuket a ředkve s průměrem do 55 mm ve spojení s nožovými břity a transportními pásy (za příplatek), dále pak loupání chřestu a rebarbory od průměru 8 mm. 
Přehledný dotykový ovládací panel komunikuje v několika jazycích a zajišťuje snadnou obsluhu. Tloušťku slupek lze adaptovat na všechny kvalitativní stupně díky průběžné kontrole síly řezu na vstupní straně.Tři přednastavené tlakové okruhy pro standardní sílu produktů umožňují rychlý start. Navíc, individuálně nastavitelné tlakové okruhy jasně snižují množství odpadu.
 
Popis funkce:
Loupání začíná u hlavičky chřestu a lze jej individuálně a viditelně nastavit pouhým stiskem tlačítka. Automatická regulace chodu přístroje a přívodu vody (stand by) snižuje náklady na energii. Prověřená a výkonná ovládací jednotka neustále monitoruje průběh loupání.
S jedinou sadou břitů lze loupat produkty o síle 8 - 45 mm, a patentovaný mechanismus umožňuje rychlou a snadnou výměnu břitů.
Osm loupacích stanic s celkovými 16ti břity zajišťují stejnoměrné loupání. Kvalitu loupání lze ještě vylepšit pomocí různých tlouštěk břitů.
Patentované loupací břity zajišťují extrémně dlouhou životnost až 4-5 tun chřestu.
Loupání bez lámání je dosaženo pomocí dokonalé kombinace vodicích a transportních podavačů. Pohonná jednotka je přizpůsobená tvaru chřestu.
Ceníková cena : EUR 24.990,-
 
TT 450 -
Stroj na opracování endivie a friseé salátu
Nově vyvinutý stroj na opracování listových salátů se dokonale hodí pro odstraňovájí košťálu u salátů (např. endivie a frisée) s plochým stonkem a pro zakracování špiček.

Princip funkce:
Obsluha (možno 2 osoby) ručně pokládá saláty na automatický podávací pás. Salát se dostane ke krájecím nožům, TT 450 je vybavena technologií se spodními držáky pro správné a šetrné vedení produktu.
 
 
Tento přístroj umožňuje najednou odstranit košťál salátu a odříznout špičky, které je nutné odstranit, protože mohou být zaschlé nebo zahnědlé. Délku stonku a špiček lze variabilně nastavit. Můžete si zvolit obě, nebo jen jednu z funkcí.

TT 450 je vybaven automatickým třídičem odpadu, který lze dovést k dokonalosti vhodnými odpadními a výstupními pásy.
 
Technické údaje:
Možnosti nastavení:   
Košťál: 8-60 mm                                         
Délka salátu: 100 – 450mm
Kapacita:   60 hlávek salátu za minutu (až 4 t / hod)
El. připojení:      400 V 50 Hz 3 Ph
Solidní průmyslový stroje je kompletně vyroben z nerezové oceli AISI 304 a jeho čištění a údržba jsou velmi snadné, nejen díky 7mi dvířkům a snímatelnému krytu.
Příslušenství za příplatek:
Podávací pás (na salátové hlávky)
Výstupní odpadní pás (pod přístrojem)
Výstupní pás pro opracovaný salát
Ceníková cena : na vyžádání
 
AS 16 – Automatický stroj na loupání a krájení jablek
 
Na loupání, krájení na plátky nebo dílky a odjadřincování až 2000 jablek za hodinu.
Tento stroj se dokonale hodí pro zpracování širokého sortimentu jablek (60–120 mm Ø). Přepnutí z jedné velikosti jablek na druhou lze snadno provést během 2 minut na ovládací stroje během loupání (není nutné žádné přídavné nářadí!).
Všechny nástavce (pro krájení na plátky nebo dílky) se vyměnují snadno a velmi rychle.
Jako obvykle, tento robustní přístroj Kronen je koncipován tak, aby specielně jeho údržba byla jednoduchá, čištění snadné a účinné – prostě tak, aby byl vhodný pro profesionální aplikaci.

Momentálně je AS 16 testována v jednom z německých zpracovatelských závodů za účelem získání detailních informací o výkonu a parametrechh týkajících se odpadovosti apod.
 
Princip funkce:
V prvním stádiu procesu se jablka umístí do čtyř držáků. Držáky se přesunou dále pomocí servomotoru. Potom jsou tlačeny vzhůru pneumaticky tak, aby dostaly jablka středem k trnům. Trny s ovocem se souběžně otáčí do úhlu 90°, kde dosáhnou polohy pro loupání. Proces loupání se skládá z rotace ovoce oproti speciálně tvarovaným nožům. Na konci procesu mají jablka velmi hladký povrch ( se stopami po okrajích nože).
V dalším stádiu prochází oloupaná jablka krájecím mechanismem (krájení na plátky)

Ve třetím stádiu lze jablka buď zbavit jadřince (23, 25 nebo 27mm) nebo zbavit jadřice a rozkrájet na dílky (2 až 16 ks). Konečný výrobek (ať už oloupaný, odjadřincovaný nebo nakrájený) je směrován z přístroje prostřednictvím pásu.
is directed out of the machine through a conveyor.
Přístroj je vybaven SPS systémem, který řídí pohon servomotorů (pro zaváděcí a rotační systémy) a pneumatické systémy, které vyžadují suchý vzduch prostý oleje o 6 barech.
Ceníková cena : EUR 78.990
 
 
 


Akvária Farda | Automatické kotle na pelety | Bazény a vířivky | BydlímeKvalitně.cz - Netradiční kuchyňský robot. | Čakry Aura | Dámské oblečení | Dětské tábory od cestovní kanceláře SINDIBÁD | doplňky pro auto a volný čas - Pro Vaše Auto | Dřevěné domy | DŮM a Vybavení | Fitness Plzeň | Gymnastické zboží na Natalyshop-Sasaki.com | Kadria - kotle, pelety, peletky | Levné sídlo pro firmy | LUXO koupelny - koupelnový nábytek, vany, baterie, sprchové kouty | Nejlepší vtipy na Vtipy o.xf.cz | Odklad | Praktický-život.cz | ProduktShop | Recepty | RekreacniDomy.cz | Server hosting | Sídlo pro firmy | Spalovače tuku | Tescoma | Ubytování Moravský Kras | Virtuální kanceláře | Virtuální kanceláře Praha | Wellness Víkend | ostatní partneři >>